Indflydelse, udvikling og netværk for professionelle bygherrer

Hurtige genveje

Drejebog for bygherrer - udbud med forhandling

forside drejebog udbud med forhandlingI den nye udbudslov, som trådte i kraft den 1. januar 2016, er udbud med forhandling en nyskabende udbudsform, der giver de offentlige og støttede bygherrer mulighed for at agere mere som de private. Udbud med forhandling giver nye muligheder for dialog, færre misforståelser, minimering af risici og understøtter bedre overensstemmelse mellem tilbudspris og den endelige økonomi i projektet.

Drejebogen giver gode råd til, hvordan de offentlige og støttede bygherrer kan gribe en udbudsproces med forhandling an og dermed sikre godt købmandskab til gavn for markedet, brugerne og samfundsøkonomien.

Download Drejebog for bygherrer: Udbud med forhandling (pdf)

Download Bilag 1 - eksempel på udbudsbrev fra Bygningsstyrelsen (pdf)

Download Bilag 2 - eksempel på forhandlingsmødereferat fra Københavns Lufthavne (pdf)

Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - Telefon: 7020 0071 - info@bygherreforeningen.dk