Indflydelse, udvikling og netværk for professionelle bygherrer

Hurtige genveje

Kompetenceudvalg

Bygherreforeningens Kompetenceudvalg vil arbejde med strategisk kompetenceudvikling i bygherreorganisationer. Udvalget er en fusion af to tidligere udvalg, Udviklings- og Uddannelsesudvalget samt Kvalitets- og Procesudvalget, og vil i de kommende år sætte fokus på, hvilken udvikling som præger branchen, og hvad det betyder for kompetenceberedskabet i bygherreorganisationer.

Udvalget er også styregruppe for Bygherreforeningens ’Kompetencetjek’, et værktøj til afdækning af kompetencebehov i bygherreorganisationer, som tilbydes gratis til foreningens medlemmer.

Udvalget består af følgende medlemmer:
Annette Persson, Københavns Universitet
Ann-Bergithe Trampe Boch, Gentofte Ejendomme
Mark Howell, Alectia
Niels Anker Jørgensen, Emcon
Nynne Lundt, Hillerød Kommune
Ole Kristian Bottheim,
Per Troelsen, Realdania By og Byg
Sanna Gøbel Larsen, Bygningsstyrelsen
Tina Mølby, Vejle Kommune

Hvis du vil vide mere om udvalgets arbejde, kan du skrive til Hanne Ullum eller Anne Kristine Busch og høre nærmere.

Senest opdateret: 21/11/2017

Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - Telefon: 7020 0071 - info@bygherreforeningen.dk