Nyhed -

26/04/2018

Indstil til Bygherreprisen 2018: Byggeri som flytter grænser

Boligfonden Kubens Bygherrepris 2018 sætter fokus på byggeri som flytter grænser og skaber merværdi for brugerne og samfundet. Indstil et nytænkende projekt eller en bygherre, der udfordrer de gængse dogmer og sætter nye standarder for anvendelse af byggeriet.

Bygninger, byer og anlæg spiller en vigtig rolle i danskernes hverdag og er med til at forme vores byer og samfund. De sætter rammerne for vores hverdag og har stor indflydelse på vores arbejdsliv, sundhed og velvære. Byggeriet spiller en afgørende rolle i forhold til vores samfunds mobilitet, vores samlede energiforbrug og evne til bl.a. at tilpasse os store forandringer i samfundet som bl.a. en stigende urbanisering, klimaforandringer samt demografiske ændringer.

Ny standard og merværdi

Boligfonden Kuben ønsker med Bygherreprisen 2018 at sætte fokus på byggeri som flytter grænser. Det er bygge- og anlægsprojekter, som inden for de seneste fem år har skabt høj merværdi for brugere og det omkringliggende samfund. Vinderen vil blive fundet blandt projekter, der udfordrer de gængse dogmer og sætter nye standarder for anvendelse af byggeriet. Det kan være alt lige fra bæredygtighed, socialt ansvar, digitalisering, smartere anvendelse af eksisterende kvadratmeter, nye boformer mm. Således at byggeriet opleves som mere end blot en bygning

Fra midten af april frem til 15. juni er det muligt at indstille kandidater til Boligfonden Kubens Bygherrepris. Vinderen hædres på byggeriets nye store awardshow Building Award 2018, som afholdes for hele branchen den 9. november på Langelinie Pavillonen i København.

Det er Licitationen, Bygherreforeningen, Lean Construction og Boligfonden Kuben som står bag Building Award 2018. Her vil Boligfonden Kubens Bygherrepris være en ud af flere priser, som uddeles foran mere end 500 gæster fra hele byggeriet.

Bygherreprisen2018 356

Stort awardshow

Building Awards 2018 har til formål at profilere byggeriets værdiskabelse i samfundet og hædre de aktører eller projekter, som udmærker sig og skaber en forskel. Fra innovative løsninger, energibesparende projekter til et klimavenligt udsyn med fokus på miljø og cirkulær økonomi. Alt sammen byggetekniske udfordringer, der er med til at gøre vores verden til et bedre sted – også om 100 år.

Building Awards 2018 afholdes d. 9. november 2018. Her uddeles en række prestigefyldte priser herunder Boligfonden Kubens Bygherrepris.

Læs mere om Boligfonden Kubens Bygherrepris 2018

Indstil et projekt eller en bygherre

Læs mere om Building Award 2018

Nyheden er skrevet af Lars Bertelsen lb@bygherreforeningen.dk

Styrk din faglighed på et af vores kommende arrangementer

Få den nyeste viden fra Bygherreforeningen i din indbakke

Ja tak – send mig Bygherreforeningens nyhedsbrev