Indflydelse, udvikling og netværk for professionelle bygherrer

Tilmeld Invitationer
Fulde navn

Virksomhed

Ugyldig email adresse

AB kurser

Snart lanceres byggeriets nye aftalesystem. Med det nye aftalesæt får bygherrerne helt nye og bedre muligheder for at få samarbejder med styr på mangler, ekstraregninger og konflikter. Der er derfor tale om reelle nyskabelser, der vil føre til et bedre, billigere og mere effektivt byggeri fremover.

Bygherreforeningen har siddet med ved forhandlingsbordet og med denne unikke indsigt i tilblivelsen af det nye aftalesystem, har vi udviklet en kursuspakke, som skal hjælpe dig til at høste gevinsterne af de nye aftaler. På kurserne underviser nogle af landets førende entreprisejurister samt de personer, der har repræsenteret Bygherreforeningen i forhandlingerne. Med deres hjælp bliver du klædt på til at arbejde med det nye aftalesystem fra start.

Herunder kan du se, hvilke kurser vi pt udbyder:

Endags-kurser: Få overblik over ændringerne
Endags-kurset er for dig, der kender det nuværende AB-system godt og skal have overblik over nyskabelserne. På endags-kurserne får du et komprimeret overblik over de vigtigste ændringer samt, hvordan både AB18 og ABR18 adskiller sig fra henholdsvis AB92 og ABR89.

Tilmeld dig:
16. maj 2018: København
23. maj 2018: Aalborg
24. maj 2018: København
31. maj 2018: Aarhus
19. juni 2018: Aarhus

Medlemspris: 2.800 kr.
Ikke-medlemmer: 4.100 kr.

Todags-kurser: Kom i dybden med AB-systemet

Kom i dybden med de nye standardaftaler i byggeriet og høst fordelene som bygherre. Over to dage kommer du omkring det nye AB system, herunder systemets betydning for styring af rådgivningens faseovergange, håndtering af tilsyn og byggeledelse, forpligtende projektgennemgang, afleveringsprocessen, tidsstyring/byggemøder, ændringshåndtering/byggemøder, entreprenør-/leverandørprojektering og projekteringsledelse, konfliktløsningens former og valg samt samfundsansvar i byggeprocessen.

Tilmeld dig:
14-15. maj 2018: København
11-12. juni 2018: Aarhus
13-14. juni 2018: København

Medlemspris: 5.600 kr.
Ikke-medlemmer: 8.200 kr.

Derudover vil Bygherreforeningen i efteråret kunne tilbyde en række fokuserede kurser, der går i dybden med nogle af AB's nye samarbejdsformer. Kurserne annonceres snarest.

Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - Telefon: 7020 0071 - info@bygherreforeningen.dk