Indflydelse, udvikling og netværk for professionelle bygherrer

AB-festival og sommerafslutning

Det nye AB-system lanceres torsdag den 21. juni. Derfor inviterer vi den 26. juni til AB-festival i Bygherreforeningen.

I år forvandler vi vores traditionsrige sommerafslutning til en unik introduktion til de forskellige aspekter af det nye aftalesystem, og omdanner vores vante rammer til en faglig festival for alle medlemmer. Med telte, musik og grill sørger vi for en festivalstemning, hvor du kan bevæge dig frit rundt mellem en række faglige oplæg og debatter med eksperter og komme på forkant med udvalgte nyskabelser i aftalesystemet.

Efter den faglige del af festivalen, der er forbeholdt medlemmer, åbner vi op for venner af foreningen til Bygherreforeningens klassiske sommerafslutning. Her er der rig mulighed for uformel snak og netværk, mens vi nyder den lækre mad i gården, inden vi ønsker hinanden god sommer.

12.00-12.10: Velkomst og introduktion
Direktør, Henrik L. Bang, byder velkommen og gennemgår dagens program

12.10-12.50: Første keynote: Hvad får vi med byggeriets nye aftalesystem
Fhv. højesteretsdommer Niels Grubbe giver et indblik i de vigtigste nyskabelser for bygherrerne i det nye aftalesystem

12.50-13.20: Anden keynote: Opmærksomhedspunkter i byggesager
Direktør Henrik Tvarnø fra A. P. Møller Fonden om erfaringer og opmærksomhedspunkter som bygherre og i støttede projekter

13.20-13.30: Frokost med sandwich & vand ”to go”

13.30-15.30: AB-festival: Slå dig løs i det nye aftalesystem
Bygherreforeningen omdannes til en AB-festival. I sand festivalstil får du mulighed for at bevæge dig rundt mellem scenerne. Her kan du hente viden fra festivalens forskellige scener og blive klogere på det nye aftalesystem. Du kan opleve:

• Christian Johansen, Bruun & Hjejle
  • Andreas Christensen, Horten
  • Bo Schmidt Pedersen, Kammeradvokaten
  • Christian Molt Wengel, Molt Wengel
  • Liv Helth Lauersen, Sirius
  • Michael Gjedde Nielsen, Viltoft

Eksperterne går i dialog med bygherrerepræsentanter fra AB-udvalget om de vigtigste nyskabelser:

• Birgitte Fæster, Byggeskadefonden
  • Bo Kobber Petersen, Bygningsstyrelsen
  • Henrik Rudfeld, Aarhus Kommune
  • Marianne Kaae Nielsen, Region H
  • Vibeke Schiøler Sørensen, Vejdirektoratet

15.35-16.00: Paneldebat: Hvordan skaber jeg værdi med AB?
Efter dagens diskussioner giver tre bygherrer deres bud på, hvordan de vil bruge det nye aftalesystem aktivt i de deres hverdag for at håndtere udfordringer og skabe værdi.

16.00-20.00: Sommerafslutning med mad og drinks
Vi runder dagen af med Bygherreforeningens sommerafslutning, hvor der er mulighed for at fortsætte snakken og netværke, mens du nyder den lækre grillbuffet med et glas øl, vin eller en drink ved langborde i gården. Denne del af arrangementet er åben for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Bemærk, at selve AB-festivalen kun er for medlemmer af Bygherreforeningen.

Det er gratis at deltage i arrangementet og den efterfølgende sommerafslutning med mad og drinks. Vi forbeholder os dog retten til at opkræve et gebyr på 400 DKK ex. moms ved eventuel udeblivelse.

Kurset er fyldt op.
Se hele arrangementslisten

Tilmeldingsfrist: 19/06/2018

Dato: 26/06/2018