Indflydelse, udvikling og netværk for professionelle bygherrer

AB-festival og sommerafslutning

Det nye AB-system lanceres torsdag den 21. juni. Derfor inviterer vi den 26. juni til AB-festival i Bygherreforeningen.

I år forvandler vi vores traditionsrige sommerafslutning til en unik introduktion til de forskellige aspekter af det nye aftalesystem, og omdanner vores vante rammer til en faglig festival for alle medlemmer. Med telte, musik og grill sørger vi for en festivalstemning, hvor du kan bevæge dig frit rundt mellem en række faglige oplæg og debatter med eksperter og komme på forkant med udvalgte nyskabelser i aftalesystemet.

Selve AB-festivalen er kun for medlemmer, men efter den faglige del åbner vi dørene for venner af Bygherreforeningen til den klassiske sommerafslutning med mad og drinks i gården.

13.00-13.10: Velkomst og introduktion
Direktør, Henrik L. Bang, byder velkommen og gennemgår dagens program

13.10-13.50: Første keynote: Hvad får vi med byggeriets nye aftalesystem
Fhv. højesteretsdommer Niels Grubbe giver et indblik i de vigtigste nyskabelser for bygherrerne i det nye aftalesystem

13.50-14.20: Anden keynote: Opmærksomhedspunkter i byggesager
Direktør Henrik Tvarnø fra A. P. Møller Fonden om erfaringer og opmærksomhedspunkter som bygherre og i støttede projekter

14.20-14.35: Kaffe og kage

14.35-16.45: AB-festival: Slå dig løs i det nye aftalesystem
Bygherreforeningen omdannes til en AB-festival. I sand festivalstil får du mulighed for at bevæge dig rundt i en række telte. Her kan du hente viden fra festivalens forskellige scener og blive klogere på det nye aftalesystem. Du kan opleve:

• Christian Johansen, Bruun & Hjejle
  • Andreas Christensen, Horten
  • Bo Schmidt Pedersen, Kammeradvokaten
  • Christian Molt Wengel, Molt Wengel
  • Liv Helth Lauersen, Sirius
  • Michael Gjedde Nielsen, Viltoft

Eksperterne går i dialog med bygherrerepræsentanter fra AB-udvalget om de vigtigste nyskabelser.

16.50-17.20: Paneldebat: Hvordan skaber jeg værdi med AB?
Efter dagens diskussioner giver tre bygherrer deres bud på, hvordan de vil bruge det nye aftalesystem aktivt i de deres hverdag for at håndtere udfordringer og skabe værdi

17.20-19.00: Sommerafslutning med mad og drinks
Vi runder dagen af med Bygherreforeningens klassiske sommerafslutning, hvor du kan netværke og hilse på de andre medlemmer og venner af Bygherreforeningen over en drink og lidt mad i teltene.

Det er gratis at deltage i arrangementet.

Tilmeld dig
Se hele arrangementslisten

Tilmeldingsfrist: 19/06/2018

Dato: 26/06/2018