Indflydelse, udvikling og netværk for professionelle bygherrer

Årsmøde 2018

Kom til årsmøde i Bygherreforeningen

Bemærk, at årsmødet i forhold til tidligere udsendt program er ændret som følge af udsættelse af AB-systemets lancering. Den store AB-lancering lægges derfor sammen med Bygherreforeningens traditionsrige sommerafslutning, som afholdes den 26. juni.

Årsmødet sætter derfor fokus på bygherrernes udfordringer med at skabe manøvrerum og opbakning i egne byggeprojekter. Desuden indeholder mødet den formelle del (generalforsamling), masser af netværksmuligheder og samt en afsluttende middag.

• Deltag i spændende debat om bygherrens manøvrerum
  • Hør formanden fortælle om årets gang i Byghereforeningen
  • Vær med til at lægge linjerne for foreningen
  • Vær med til at vælge bestyrelsen

15.00-15.10: Velkomst og introduktion
Henrik L. Bang, direktør i Bygherreforeningen

15.10-16.00: Hvordan sikrer vi bedre opbakning og legitimitet i byggeprojekterne
Fire korte oplæg om, hvordan bygherre og ejendomsejere skaber manøvrerum i forhold til indblanding fra omgivelser og bagland:

• Politikernes ønsker til byggeprojekter. Joy Mogensen, borgmester i Roskilde Kommune
  • Håndtering af det folkevalgte bagland. Claus Roikjer, Leder af Gentofte Ejendomme, Gentofte Kommune
  • Få et stærkt mandat fra direktion og bestyrelse. Lau Melchiorsen, partner og direktør for Sadolin & Albæk Corporate Solutions
  • Sådan skaber bygherrer manøvrerum i byggeprojekter. Jesper Malm, kommunikationschef, Bygherreforeningen

16.00-16.20: Refleksion og debat

16.20-16.30: Opsamling og afrunding

16.45-17.30: Årsmødet

Bygherreforeningens formand, Rolf Andersson, beretter fra året, der er gået i Bygherreforeningen. Derudover præsenteres hovedlinjerne for foreningens arbejde i det kommende år, og der gennemføres valg til bestyrelsen.

17.30-18.00: Snacks og netværk
Nyd et glas vin eller en vand i baren og forsæt snakken, mens bestyrelsen konstituerer sig

18.00-21.00: Middag
Vi runder dagen af med en god middag, hvor vi også fejrer den nyvalgte bestyrelse

Bemærk at årsmødet kun er for medlemmer af Bygherreforeningen.

Det er gratis at deltage i arrangementet og den efterfølgende middag, men du skal aktivt tilmelde dig middagen.

Ved udeblivelse fra tilmeldt middag opkræves et gebyr på 400 DKK ex. moms.

Ny rapport om bygherrens indflydelse og manøvrerum
En moderne bygherre er en professionel aktør som har initiativretten (og pligten) i forhold til et byggeprojekt, men som hele tiden må navigere i en verden af interessenter lige fra ejere, investorer og politisk bagland til brugere, leverandører og det omkringliggende samfund. Alle med større eller mindre indflydelse på det pågældende byggeprojekt. I langt de fleste byggeprojekter vil omgivelserne hele tiden udfordre bygherrens indflydelse og dermed påvirke hans eller hendes manøvrerum i forhold til at kunne navigere i et projekt.

I en ny guide har Bygherreforeningen sat fokus på de roller og det ansvar bygherren skal tage på sig for at leve op til omverdenens forventninger og dermed få den nødvendige legitimitet og tillid til at udvikle og holde snor i egne projekter. Guiden indeholder en række gode råd til at sikre sig manøvrerum i forskellige projektfaser lige fra ide til det færdige byggeri.

Tilmeld dig
Se hele arrangementslisten

Tilmeldingsfrist: 24/05/2018

Dato: 29/05/2018
Tid: 15:00-18:00

Sted: Bygherreforeningen

Adresse: Borgergade 111
Postnr: 1300
By: København
Se på google maps

Pris (ex moms):
Medlemspris: 0 kr.
Ikke-medlemmer: 0 kr.

OBS: Vi forbeholder os retten til at begrænse deltagerantallet pr. virksomhed, hvis årsmødet bliver fuldtegnet.
Dette sker for at sikre at alle stemmeberettigede har mulighed for at deltage.

Bygherreforeningen - Borgergade 111 - 1300 København K - Telefon: 7020 0071 - info@bygherreforeningen.dk