Indflydelse, udvikling og netværk for professionelle bygherrer

Spot på de digitale frontløbere

Ny teknologi og digitalisering har et stort effektiviseringspotentiale blandt landets 700 boligorganisationer, som huser næsten en femtedel af landets befolkning.

På dette event vil AlmenNet og Bygherreforeningen sætte perspektiv på digitaliseringen - og især spot på udvalgte digitale frontløbere, der kan inspirere branchen og de almene boligorganisationer, til at anvende nye digitale løsninger i dagligdagen til gavn for både ledelse, drift og beboere.

De mest inspirerende digitale cases samles i et katalog, der lanceres på eventen. Projektet er støttet af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Læs mere på www.digitalefrontlobere.dk, hvor du indtil torsdag den 14. september kan indstille en digital frontløber.

Eventen holdes i København i samarbejde med KAB.

PROGRAM (foreløbigt)

1. Velkommen
  2. Mød de digitale frontløbere
  3. Perspektiver på digitalisering - oplægsholder kommer snart