Indflydelse, udvikling og netværk for professionelle bygherrer

Tilmeld Invitationer
Fulde navn

Virksomhed

Ugyldig email adresse

Arrangementer og kurser

Se den samlede arrangementsliste

Bygherreforeningen arrangerer kurser og workshops med udgangspunkt i bygherrens virke. Rabat på efteruddannelse og kompetenceudvikling er blandt medlemsfordelene i Bygherreforeningen. Vi tilbyder både korte kurser og længere kursus- og uddannelsesforløb på niveauer, som er tilpasset den enkelte medarbejders erfaring.

For at kunne tilbyde medlemmerne målrettede og aktuelle kurser og uddannelsestilbud har foreningen et Udviklings- og uddannelsesudvalg, der består af medlemmer fra foreningens egne rækker. Udvalgets væsentligste opgave er at udvikle og planlægge efteruddannelse af medarbejderne i bygherreorganisationer.

Vores målsætning er at give bygherrerne en større forståelse af rammer og muligheder inden for deres arbejdsområde og udveksle erfaringer

Praktisk om kurser Aftaler og Jura

Styringsværktøjer Processer

Byggeri og værktøjer Temamøder